Bootverhuur Haarlem

Als het mooi weer is wordt er in veel gevallen een drankje gedronken op een terrasje of men gaat ergens relaxen in een park.

Maar wist je dat je in Haarlem ook een boot kunt huren en er dan op uit kunt trekken over de prachtige wateren die Haarlem bezit?

Door de grachten van Haarlem, uitkijken op de mooie grachtenpanden of wil je lieverd op één van de buitenwateren als je een wat grotere boot hebt gehuurd.

We nemen je mee in de wereld van de bootverhuur in Haarlem, wat kan je wel huren en wat niet.

En niet te vergeten wat de mogelijkheden zijn om te doen. Kom aan boord we gaan vertrekken!

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

Varen over de historische grachten

Voor veel mensen is het een droom om te varen over de historische grachten van Haarlem, zelf een boot beschikken is een dure en vaak onbetaalbare hobby. Maar bij bootverhuur Haarlem kun je betaalbaar een leuke en goede boot huren om je dromen te laten uitkomen. Zonder dat je een vaarbewijs nodig hebt huur je een boot en kun je genieten op de wateren van Haarlem. Voor zowel een korte vaartocht als een dagtocht op de boot is er veel mogelijk.

Met de elektrische sloep var je zonder stank en geluid door de prachtige wateren van Haarlem heen. Met zes tot acht personen kun je lekker rondtoeren over de wateren van Haarlem heen, want met de sloep heb je geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen, voor je vertrekt met de boot krijg je vaarinstructies zodat je precies weet wat je moet doen voor een veilige vaartocht.

Huur een boot bij het Spaarne in Haarlem

De ideale locatie om een boot te huren is natuurlijk aan het water bij het Spaarne. Hier kun je verschillende soorten boten huren, boten waar wel en geen vaarbewijs voor nodig is.

Ideale locatie zodat je direct weg kunt varen op de route. Vaar bijvoorbeeld de Haarlemse bruggenroute, met deze route kom je langs verschillende bezienswaardigheden. Daarnaast kom je heen en terug langs het Spaarne, één van de mooiste wateren die Haarlem bezit.

Er is niets leuker of gezelliger om met een groep vrienden te gaan varen, maar bij een groep heb je al snel iemand nodig om de boot te besturen. Voor groepen vanaf elf personen is het mogelijk om een boot te huren met een schipper, op deze manier heb je nergens omkijken naar en kun je met familie ven vrienden genieten van een mooie vaartocht zonder je zorgen te maken over het varen.

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Luxe sloep huren in Haarlem

Wil je eens wat anders en je verjaardag of een ander feestje vieren op het water?

Huur een luxe sloep met een gezellige schipper erbij.

Tot 40 personen op één sloep dat kan niet anders als een feestje worden op het water.

Muziek, lekkere gekoelde dranken en zachte kussens waarbij je tijdens de boottocht lekker in weg kunt zakken met je vrienden en familie.

Ook luxe tochten zijn mogelijk in de vorm van arrangementen.

Bij deze arrangementen heb je de keuze uit bijvoorbeeld gratis drinken of borrelhapjes aan boord.

Gezellig door Haarlem met een boot inclusief schipper

Varen door een van de mooiste historische steden die Nederland kent: Haarlem. Ben je op zoek naar een unieke locatie om een feestje te geven, een vrijgezellenfeest of heb je gewoon zin om er eens een dagje op uit te trekken met een boot? Dit allemaal onder het genot van een drankje en een hapje door de prachtige stad Haarlem heen.

Zowel privé als zakelijk regelen we je alles tot in de puntjes voor je. De toch door Haarlem heen duurt ongeveer 1,5 uur. Je wordt opgehaald op een van de drie afgesproken ophaalplaatsen die de route kent. Neem je eigen favoriete muziek mee en de schipper regelt de rest, gemak dien de mens zeggen wij altijd. Wil je drankjes aan boord dan kan dat natuurlijk geregeld worden tegen een meerprijs. Vier je feestje op het water van Haarlem voor een unieke ervaring die je maar één keer meemaakt.

Privé boottocht door Haarlem

Wil je even je eigen voelen als een koning op het water van Haarlem? Vaar heerlijk door de stad van Haarlem heen of door de natuur in en rond Haarlem. Je kunt je eigen boottocht samenstellen of je laten verrassen door de route van de schipper. Aan boord word je verwend met de lekkerste drankjes en borrelhapjes. Wil je lunchen aan boord? Geen probleem het wordt voor je geregeld tot in de puntjes. Leuk om een goede vriend te verrassen met zijn verjaardag of een familielid, of als bedrijfsevenement voor je personeel.

De boten die worden gebruikt zijn elektrisch aangedreven, op deze manier hoor je niet alleen het water om je heen. Er wordt ook nog eens nagedacht over het milieu. De ervaren schipper weet de mooiste plekjes te vinden waar je heen kunt varen, leer Haarlem kennen vanaf het water en kom op plekjes waar je nooit bent geweest. De meeste mensen die de boottocht hebben gedaan zijn op plaatsen geweest die zij nog nooit hadden gezien of van hadden gehoord. Doe met je vrienden of familie een privé toch met de boot, dit kan zijn een aantal tweetal uurtjes of een complete middag.