Restaurant Amsterdam

Een goed diner in Amsterdam of een lekkere lunch je kunt het allemaal vinden in een restaurant in Amsterdam. Maar ook in een café in Amsterdam kun je prima een maaltijd eten, de sfeer of je eisen betreft een diner of ontbijt zijn bepalend voor de locatie waar je wilt gaan eten.

Amsterdam heeft zeer veel verschillende restaurants met verschillende soorten keukens, van Italiaans tot Thaise, van Chinees tot Hollands, we nemen je mee in Amsterdam naar een aantal aparte restaurants waar je niet zo gaat eten. Maar deze restaurants geven je wel een bijzonder ervaring die je niet snel zult vergeten.

Eten en drinken in een soort van museum

Een aparte locatie waar je kunt dineren, een ruimte waar kunst, muziek en goed eten bij elkaar komt. Een moderne space inrichting. Ook om een feestje te geven kun je hier terecht, dat het een aparte ervaring wordt met lekker eten is een feit. Om het restaurant te betreden moet je door een gat in de muur, alleen het binnenkomen is al een apart iets. Check het heerlijke menu en ga mee met de aparte ervaring, wij hebben nog nooit zoiets gezien. Je kijkt niet alleen je ogen uit, ook de muziek is iets om van te genieten.

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

Genieten van een diner tijdens een potje skaten

Let je niet zo op de kleding en ben je niet vies van een potje skaten met je skateboard dan moet je hier beslist eens gaan eten. Niets van een strak interieur bij kaarslicht, maar wel hippe kleuren en in de eetzaal een half pipe waar je even lekker kunt losgaan tijdens het eten. Of je nu een petje op hebt tijdens het eten, een scheur in je broek of een compleet afgedragen t shirt aan hebt. Niemand zal er hier van op staan te kijken tijdens het eten, uit eten in Amsterdam wordt wel een heel aparte en leuke ervaring in dit restaurant in Amsterdam.

Hoog boven het water genieten van je zalige eten

Misschien kun je het je niet voorstellen, 22 meter boven de zeespiegel genieten van een heerlijke maaltijd.

Deze ervaring zal je nooit meer vergeten, het lijkt niet echt een restaurant in Amsterdam maar als je de kaart in handen krijgt dan denk je er toch anders over.

Borrelen, eten en loungen op het dakterras met een geweldig uitzicht over Amsterdam. Vroeger werd vanuit deze toren een commerciële piratenzender uitgezonden. De menukaart biedt veel heerlijke en eerlijke gerechten, niet te veel poespas. Gerechten uit het seizoen die zorgen voor een altijd wisselende gevarieerde kaart en lekker eten.

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Hoe later op de avond hoe voordeliger de vis wordt

Uit eten zonder poespas en mooi gedekte tafels, nee hier hebben ze alleen lange tafels waar je met zijn alleen aan zit te eten.

Een romantisch diner voor twee kun je hier vergeten, maar dat wil niet zeggen dat het eten niet goed is of de sfeer niet gezellig. Eerst langs de vismarkt waar je een visje uitzoekt voor op je bord. Is er gedurende de dag te veel van een vissoort?

Dan wordt de prijs omlaag gedaan om verspilling te voorkomen. De Zeebaars is een echte aanrader om van te smullen, vers van de grillplaat.

Of de sappige rogvleugel, stuk voor stuk smullen op hoog niveau.

Lekker hangen en een potje tafelvoetbal tijdens het eten

Wie niet van stilzitten houdt, maar wel van lekker eenvoudig uit eten waar uit eten voor is bedoeld moet een bezoekje brengen aan dit heel aparte maar vooral leuke restaurant. Geen delicatesse maaltijden, wel heerlijke hamburgers en rondlopen of een potje tafelvoetbal tijdens het eten? Het kan hier allemaal en niemand kijkt er vreemd van op. Tafeltennis, poolen of lekker hangen aan de bar, dit restaurant is meer dan een restaurant waar je zomaar even een hapje gaat eten.

Ontmoet hier vrienden want het is een echt meeting point, kom samen met je vrienden en eet, speel, geniet hier. Ben je niet van het vlees dan wordt er ook een vegetarische burger geserveerd. Voor een echt avondje uit onder het genot van een hapje en een spelletje moet je in dit restaurant zijn.

Genieten op vuurtoreneiland in het winterrestaurant

Uit eten op vuurtoreneiland in Amsterdam is niet zomaar even een avondje lekker eten, het is een complete belevenis. Je zou het bijna een minivakantie kunnen nemen, een echte heerlijke belevenis.

In de lente en zomer kun je eten in het zomerrestaurant, een mooie kas en genieten van de gerechten in en van de natuur. In de winter zoeken we beschutting in het fort, vergezeld van een knapperig haardvuur en een dekentje, een unieke ervaring.

Het menu bestaat uit vijf gangen en is bereidt met nationale producten.

Ouderwetse ambachtelijke technieken en open vuur. Eten met een bijzonder karakter, met een verhaal en een bootreisje om er te kunnen komen.

Neem er wel even de tijd voor, eten inclusief de boottocht heen en weer neemt ongeveer vijf uur in beslag. Maar dan heb je wel een avondje uit die je nooit meer vergeet, een aparte sfeer waar je nog lang over napraat.

Eten bereiden op de juiste temperatuur

Veel mensen staan er niet bij stil, warmen gewoon eten op en denken er verder niet bij na wat temperatuur voor invloed heeft op de smaak van je eten. Bij dit restaurant laten ze je proeven wat temperatuur, en dan met name de goede temperatuur doet met je eten.

Gerechten worden bereid op verschillende temperaturen, proef de verschillen en ervaar hoe de smaak en textuur van een gerecht veranderd.

Het 360 graden menu is een rondje van de kaart, alle temperaturen samen van de verschillende gerechten vormen de 360 graden van het menu.

De ideale samenstelling, volgorde en temperatuur van de gerechten. De gerechten zijn op de perfecte manier samengesteld en bereidt. Verse groenten uit het seizoen maken het nog specialer, bij dit restaurant ben je dus verzekerd van altijd een gevarieerde kaart met altijd verse gerechten. Pure smaken, in combinatie met de perfecte temperatuur een smaakfestijn in je mond.