Uit eten Haarlem

Uit eten Haarlem is een vrij breed begrip die veel vragen oproept om het een beetje specifiek te kunnen maken.

Bedoel je met uit eten lunchen, ontbijten of dineren? Haarlem heeft namelijk vele restaurants waar je kunt uit eten, van de ochtend tot de avond zijn er vele leuke restaurant, eet cafés of andere gelegenheden waar je een hapje kunt eten.We gaan niet alleen op zoek naar het beste restaurant in Haarlem, want of het nu een Italiaans restaurant in Haarlem is of een restaurant om te lunchen in Haarlem maakt niet uit. Er zijn veel aparte, luxe, en speciale restaurants die de moeite zijn om eens te gaan ut eten in Haarlem.

Superfoods met uitzicht op de grachten in Haarlem

Een breed scala aan lekkernijen en een prachtig uitzicht over de grachten van Haarlem is een goed begin bij dit restaurant. In de ochtend ben je welkom voor een heerlijke koffie met een biologisch taartje, in de avond genieten met vrienden van goed en lekker eten met een wijntje.

Heb je trek in een beetje zoetigheid dan is hier ook over nagedacht, van de beste biologische ingrediënten worden iedere dag de lekkerste cakes en taarten gemaakt. Alle lekkernijen worden glutenvrij bereidt.

Aan het eind van de middag ben je welkom om lekker na het werk neer te ploffen op de bank en te genieten van een heerlijk biologisch wijntje. Heb je trek gekregen dan is er een uitgebreide borrelkaart met allemaal lekkere gezonde hapjes om te nemen bij een borrel.

Binnenstad Haarlem

Heerlijk struinen door de gezellige straatjes van de oude binnenstand van Haarlem.

Hamburgers eten in Haarlem

Nu denk je misschien wat doet een hamburger tussen uit eten in Haarlem? Maar we hebben het niet over de huis, tuin en keuken hamburger maar over gastronomische hamburgers die origineel en van hoge kwaliteit zijn.

Een feest van zeer bijzondere hamburgers van rund, kip en vega. Heb je even geen trek in een hamburger dan zijn er nog een aantal burgersalades, alle salades zijn honderd procent biologisch bereidt. Ook de kleine salades die op de kaart staan zijn gezond en heerlijk om te eten.

Dit bijzondere hamburgerrestaurant is gelegen niet ver van de Jopenkerk in Haarlem. Zelfs de frites is huisgemaakt en met schil, een hamburger eten is niet zomaar een vette hap. Een gezonden vette snack waar aandacht aan is besteed, een biologisch kunststukje wat je proeft en waarvan je keer op keer geniet.

Gevarieerd, verrassend en betaalbaar uit eten in Haarlem

Voordelig een goed en lekker diner in Haarlem

Een driegangen menu in Haarlem voor een bijzondere prijs maak je niet veel meer mee, je kunt hierbij zelf je voor, hoofd en nagerecht kiezen. Ook aan een goede wijn ontbreekt het zeker niet tijdens het diner. Gastvrij, een gezellig interieur en een restaurant waar iedereen komt. Of je nu directeur bent of winkelmedewerker, iedereen wordt het zelfde behandeld en geniet van het zelfde menu. Je bent ook welkom om na het winkelen een borrel of een kopje koffie te komen drinken.

De sfeer laat niets te wensen over, iedere drie maanden wordt de menukaart eens flink door elkaar gehutseld en komen er weer nieuwe gerechten tevoorschijn. Maar iedere keer blijven alle gerechten op het voordelige drie gangen menu staan. Ook als je iets te vieren hebt ben je hier van harte welkom, uit eten in Haarlem hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst dit restaurant nog maar eens.

Sushi eten in een steegje in Haarlem

De plek om sushi te eten in Haarlem is in dit restaurant, verborgen in een steeg ligt dit pareltje voor de sushi liefhebbers. De lekkerste sushi van de stad is hier te krijgen, een klein tentje met een erg intieme sfeer.

Zo zou je dit restaurant kunnen omschrijven. Met verse en unieke producten proberen zij zich te onderscheiden, en het moet gezegd het lukt nog goed ook.

Verse tonijn en wasabi als voorbeeld, service en gastvrijheid die werkelijk perfect is.

Het restaurant staat aangeschreven als een van de beste in Haarlem, en dat is niets te veel gezegd.

Het eten is zalig en de sfeer perfect, een avondje sushi eten begint hier. Je kunt beter zeggen het kan alleen maar hier beginnen bij het beste sushi restaurant.

Een pareltje aan de Molenpas in Haarlem

Een rustgevende omgeving waar je een heerlijk hapje kunt eten, aan de Molenplas in Haarlem. De menu kaart laat geen bijzondere gerechten zien, maar de locatie is dat al genoeg dus vergeven we de traditionele menukaart.

Naast lekker eten en drinken kun je hier ook een feestje geven, weinig kans op klachten want buren zijn er niet. Hooguit een paar eendjes die kwaken als de muziek te hard staat. Heerlijke locatie om in de zomer even na je werk, of de avond af te sluiten aan het water. Even helemaal tot rust komen, neem de natuur in je op tijdens het drinken van een glaasje wijn.

Het buitenterras kijkt uit over het water van de Molenplas, een klein stukje gras ertussen is het enige wat je scheidt van elkaar. Een heerlijke locatie om met vrienden zomaar wat te drinken, of in het weekend een diner te eten. Gerechten die eenvoudig maar zijn gemaakt zoals ze moeten zijn, niet te veel poespas. Smaken die smaken zoals ze horen te zijn, puur en natuurlijk. De wijnkaart laat verschillende wijnen zien, bij ieder gerecht heb je de keuze uit een aantal heerlijke wijnen.

Uit eten in Haarlem op één van de mooiste plekjes

Aan het water bij het Spaarne kun je hier al heel wat jaren terecht voor de heerlijkste hapjes en drankjes. Uitkijkend over het water van de rivier het Spaarne is dit ongetwijfeld een van de mooiste plekjes die je kunt bedenken om te gaan uit eten. Koffie, taart, lunch, soep, diner en dessert je kunt het niet bedenken of je kunt het bij dit restaurant lekker eten of drinken. Vanaf de ochtend tot tien uur in de avond kun je genieten van de lekkerste hapjes en drankjes, in de zomer de locatie om te gaan zitten. Je kijkt uit op het water, een gevoel van vakantie vieren in Haarlem.